Normaal gesproken komen we elke zondagsamen om de Heer en elkaar te ontmoeten. Tijdens de corona periode hebben we de diensten wat anders ingericht en aangepast.

Naast de digitale dienst die om 10.00 uur start op het You Tube kanaal van de Meiberg, komen we momenteel met een beperkt aantal gemeenteleden bij elkaar. Hier kunt u zich voor aanmelden via het volgende mailadres: contact@meibergaalten.nl

Tijdens deze dienst is er een kinderdienst voor de leeftijd van 4-12 jaar. De allerkleinsten tot 4 jaar zijn welkom op de creche.                                                                                                                               

In onze diensten willen we samen  met elkaar onze Heer aanbidden en Hem groot maken. We worden begeleid door een muziekband en luisteren naar hun liederen in deze corona periode waarin we nog niet samen zingen. Ook is er ruimte voor het opgeven van liederen, delen van persoonlijke getuigenissen en het uitspreken van een gebed of lied. 

Elke zondag vieren we het avondmaal, waarmee we de dood en de opstanding van onze Heer verkondigen. Tijdens de dienst staat het Woord , de Bijbel centraal.   

Deelnemen aan het avondmaal?

Als u door geloof weet dat u een kind van God bent en u Jezus Christus kent als Verlosser en Heer, en streeft de wil van God, geopenbaard in Zijn Woord, te doen, bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het avondmaal!

Samen bidden

Elke woensdagavond, behalve de eerste woensdagavond van de maand (want dan zijn de huiskringen gepland) komen we samen om te danken en te bidden. We bidden voor zieken, persoonlijke noden, de gemeente, en de wereld om ons heen.

Huiskringen

Elke eerste woensdag van de maand komen we samen in huiskringen. Hier worden actuele onderwerpen of thema’s behandeld en persoonlijke belevenissen gedeeld. De bijbel is daarbij onze leidraad.