foto De Meiberg foto De Meiberg foto De Meiberg foto De Meiberg foto De Meiberg foto De Meiberg foto De Meiberg

 JONGEREN

 

Hier vind je meer informatie over onze jongerenavonden.Voor elke leeftijd hebben we een mooi programma. Ontdek wat God voor jou in petto heeft. Je bent van harte WELKOM! 

NEXT  (12 t/m 15 jaar)

Voor tieners die naar het voortgezet onderwijs gaan en/of de leeftijd hebben van 12 t/m 15 jaar is er NEXT.

NEXT: Wij zijn de nieuwe generatie! NEXT staat ook voor de volgende fase in het leven van de tieners. Een nieuwe school, nieuwe vrienden. En ook een volgende stap om een keuze te maken… de keuze om Jezus te volgen!

We willen niet alleen lichamelijk groeien, maar ook in ons geloof. De X in NEXT staat voor ‘10’ want we zijn tieners!

Met de tieners werken we met een programma van Youth For Christ "Live Steady"

 

next

 

 

 

 

 

 

Heartbeat (16 t/m 18jaar)

jeugdGods hart klopt voor jou!

Wij willen dichtbij God komen om meer over zijn Zoon Jezus te weten te komen. Wij weten dat Hij bestaat, maar willen Hem zo ontmoeten dat wij Zijn hart horen kloppen. Samen op zoek in de Bijbel naar wie Hij voor ons wil zijn...

Op zondagavond 1x per 3 weken is er van 18:30-21:00/21:30 uur club voor de jongeren van NEXT & HEARTBEAT! We starten met beide groepen en gaan daarna in leeftijds groepen uit elkaar.

 heartbeat    

 

totaal

 

Jongeren 19+

Voor de oudere jongeren wordt er een apart programma aangeboden. Jongeren hebben vragen, en willen samen verder opzoek in de de Bijbel. De 19+ is 1x in de 2 weken op zondagvaond van 18:30 -19:45 uur.

 

 

 

2 x per jaar organiseren we in april en november samen met jongerenwerkers uit verschillende kerken een REVIVE Achterhoek jongerenavond in de Hofnar.  Een avond met worship & een goeie spreker. Volg ons op Instagram & FACEBOOK!