Elke zondag komen we samen om 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur.  Iedereen is welkom om samen onze Heer en Heiland groot te maken in aanbidding, avondmaal en door het delen van zijn Woord. 

U hebt naast de fysieke dienst ook de mogelijkheid om de dienst online bij te wonen. De dienst is te vinden op ons youtube kanaal; "c.g. de Meiberg". Verder is de dienst ook te bekijken op deze website. We streven ernaar om de link nog voor de zondag op de website te zetten, zodat er ook live meegekeken kan worden via deze site.

Tijdens deze dienst is er een kinderdienst voor de leeftijd van 4-12 jaar.  De kinderen gaan het eerste gedeelte mee naar de dienst, en om 10.30 uur naar hun eigen dienst.

De allerkleinsten tot 4 jaar zijn welkom op de creche die start bij aanvang van de dienst, of na het kindermoment.                                                                                                                             

In onze diensten willen we samen  met elkaar onze Heer aanbidden en Hem groot maken. We worden begeleid door een muziekband.  Ook is er ruimte voor het opgeven van liederen, delen van persoonlijke getuigenissen en het uitspreken van een gebed of lied. 

Elke zondag vieren we het avondmaal, waarmee we de dood en de opstanding van onze Heer verkondigen. Tijdens de dienst staat het Woord , de Bijbel centraal.   

Deelnemen aan het avondmaal?

Als u door geloof weet dat u een kind van God bent en u Jezus Christus kent als Verlosser en Heer, en streeft de wil van God, geopenbaard in Zijn Woord, te doen, bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het avondmaal!

Samen bidden

Elke woensdagavond, behalve de eerste woensdagavond van de maand (want dan zijn de huiskringen gepland) komen we samen om te danken en te bidden. We bidden voor zieken, persoonlijke noden, de gemeente, en de wereld om ons heen.

Huiskringen

Elke eerste woensdag van de maand komen we samen in huiskringen. Hier worden actuele onderwerpen of thema’s behandeld en persoonlijke belevenissen gedeeld. De bijbel is daarbij onze leidraad.